Έστραγκον (Τάρακον)
Η καλλιέργεια φρέσκων αρωματικών φυτών, 2000. Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος. Τμήμα Γεωργίας. Λευκωσία, Κύπρος.. pp. 7.
R.S. Chauhan, S. Kitchlu, G. Ram, M.K. Kaul and A. Tava, 2010. Chemical composition of capillene chemotype of Artemisia dracunculus L. from North-West Himalaya, India. Industrail Crops and Products. Vol 31, Issue 3. pp:546-549
Simon, J.E., A.F. Chadwick and L.E. Craker. 1984. Herbs: An Indexed Bibliography. 1971-1980. The Scientific Literature on Selected Herbs, and Aromatic and Medicinal Plants of the Temperate Zone. Archon Books, 770 pp., Hamden, CT.
Arab Mohammad Hosseini, A., 2005. Quality, energy requirement and costs of drying tarragon (Artemisia dracunculus L.). PhD Thesis, Wageningen University, Wageningen.
Lowman, M.S. and M. Birdseye. 1946. Savory Herbs: Culture and Use. Farmer's Bulletin No. 1977. USDA, Washington, DC.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου